Chris van Dijk

Chris van Dijk

Ik ben Chris van Dijk, 20 jaar en woon in Ede. Afgelopen jaar heb ik een aantal wereldbekers kunnen rijden en ook komend seizoen zijn deze het hoofddoel. Naast het fietsen volg ik ook nog de studie Industrial design engineering aan de universiteit van Twente. Wat een erg leuke combi is met het mountainbiken.
Ik ben super blij om volgend seizoen deel uit te mogen maken van het Scott Zwiep MTB team. Met vertrouwen en een goed gevoel, hoop ik dat we samen de stijgende lijn kunnen doorzetten! Ik kijk nu al uit naar de komende trainingen en wedstrijden!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten