Eerste jaars Nieuweling.
Mijn naam is Julia van der Meulen, ik ben 14 jaar en eerstejaars nieuweling.
Vanaf mijn 7e heb ik altijd aan atletiek gedaan en ik ben 4 jaar geleden begonnen als recreatief mountainbiker. Ik miste de competitie die ik gewend was bij atletiek. Daarom ben ik die winter begonnen met het veldrijden en heb ik meegedaan aan de GOW competitie. De zomer erna ben ik ook op de racefiets gestapt. Mijn ouders zijn met 3 fietsen in het eerste jaar dus best arm geworden. Ondertussen doe ik samen met het mountainbiken dus in 3 disciplines landelijke wedstrijden. Racefietsen is leuk, maar offroad is wat ik het liefste doe.

Categorie 6 was mijn laatste jaar bij de jeugd en ik heb toen op het NK veldrijden de bronzen medaille behaald. De overgang naar de nieuwelingen vond ik erg meevallen, eindelijk was ik verlost van de jongens. Ook ben ik in het eerste jaar bij de nieuwelingen tevreden met de uitslagen bij het veldrijden. Ik hoop dat ik dit ook mag zeggen over het komende mountainbike seizoen. Ik ben blij dat ik dit jaar voor het Zwiep XLC Offroad Team mag rijden. Het is een uitdaging met de mooie parcoursen in het vooruitzicht. Ik hoop dat ik dit jaar mijn techniek kan verbeteren en dat komt vast goed met het team en zulke goede trainers als Tom en Linda.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten