Hallo ik ben Julia, woonachtig in Almelo, 15 jaar en dit wordt mijn tweede seizoen bij Zwiep XLC Offroad Team.
Na atletiek ben ik 5 jaar geleden recreatief gaan mountainbiken. Dat veranderde snel toen ik de wedstrijden van de landelijke jeugdcompetitie ging rijden. Als veldrijdster ben ik begonnen met de GOW competitie en het jaar daarna heb ik ook landelijke wedstrijden gereden. Veldrijden had de voorkeur boven racefietsen en mountainbiken, echter is dat mede door het Zwiep XLC Offroad Team wel anders geworden.
In het afgelopen jaar waar corona de complete wedstrijdkalender zowel nationaal als internationaal heel erg beïnvloedde hebben we wel heerlijk en goed kunnen trainen.
Ik heb in mijn eerste jaar veel geleerd. Voornamelijk techniek waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Na een paar top 5 en top 3 plaatsen tijdens de 3 Nations Cup heb ik het korte seizoen met een 3e plaats op het NK mountainbiken in Sittard mogen afsluiten.

Wat en hoe het komend seizoen eruit gaat zien weten we natuurlijk niet. Er zijn voor mij nog voldoende aandachtspunten waar verbetering in zit. Daar zal ik me met de trainers en begeleiders op richten en dan zie ik wel wat het komend seizoen me gaat brengen.
Aan het materiaal kan het niet liggen want dat is bij het Zwiep XLC Offroad Team top geregeld.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten