Julia van der Meulen

Julia van der Meulen

Eerstejaars junior

Mijn naam is Julia van der Meulen, woonachtig in Almelo en 16 jaar oud.
Na atletiek ben ik 6 jaar geleden recreatief gaan mountainbiken. Dat veranderde snel toen ik de wedstrijden van de landelijke jeugdcompetitie ging rijden. Als veldrijdster ben ik begonnen met de GOW competitie en het jaar daarna heb ik ook landelijke wedstrijden gereden. Veldrijden had de voorkeur boven racefietsen en mountainbiken, echter is dat mede door het team wel anders geworden.
Ik heb in zowel mijn eerste als tweede jaar veel geleerd van de trainer en teamgenoten. Voornamelijk techniek waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen.

Komend seizoen zal ik voor het derde jaar op rij voor het Zwiep Fietsen XLC Team uitkomen. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat het komende jaar mij gaat brengen.

Ik hoop dat ik een paar Wereldbekers kan rijden en zo ervaring op kan doen. Daarnaast wil ik mijzelf natuurlijk weer verbeteren en heb ik erg veel zin in het komende seizoen.

Hieronder een paar leuke resultaten van de afgelopen jaren:

  • 5e plek NK veldrijden 2018
  • 3e plek NK veldrijden 2019
  • 4e plek NK mountainbike 2019
  • 3e plek NK mountainbike 2020
  • 2e plek NK mountainbike 2021
  • Meerdere podiumplekken bij wedstrijden van de 3 Nations Cup
  • 3e plek World Cup Rucphen cyclocross 2022

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten