Jurre van Nederpelt

Jurre van Nederpelt

E

Ik ben Jurre van Nederpelt, ik ben 14 jaar oud. Toen ik acht jaar was, ben ik bij MTB Het Twentse Ros begonnen met mountainbiken. In categorie 2 reed ik mijn eerste wedstrijden en was toen meteen verkocht. Daarna heb ik met veel plezier de LJC en Veluwse Wintercompetitie gereden.
En heb ik ook wat mooi resultaten geboekt zoals een derde plek in de LJC van Oldenzaal en mooie top tien plaatsen in de LJC.

Ik hoop komend jaar mooie parcoursen te zien en goede resultaten te boeken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten