Jurre van Nederpelt

Jurre van Nederpelt

Ik ben Jurre van Nederpelt, ik ben 15 jaar oud.

Op mijn achtste ben ik begonnen met mountainbiken bij het Twentse Ros. In categorie 2 reed ik mijn eerste wedstrijd en was meteen verkocht. Daarna heb ik met veel plezier de LJC en Veluwse Wintercompetitie gereden.
En heb ik ook wat mooi resultaten geboekt zoals een derde plek in de LJC van Oldenzaal en mooie top tien plaatsen in de LJC. Ik heb vorige jaar erg genoten van de uitdagende parcoursen van de 3 Nations Cup. Ik hoop dit jaar als 2e jaar nieuweling mooi resultaten te halen in de 3 Nations Cup en op het NK.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten